IPhone SE2 batteriet laddar ur så snabbt?

Jag har haft skriv här

Sedan uppdateringen av iOs14 har min iPhone haft betydande problemet att batteriet laddas ur ganska snabbt. Detta är särskilt irriterande om du behöver mobiltelefonen varje dag. Mitt SE2 förlorade nästan 16-25% batteriet på en timme och det i viloläge.

Detta guiden ska hjälpa dig att fixa det!

Först kontrollera jag under batteri vilken app som förbrukar mest ström. Jag såg inget iögonfallande där.

Sedan gick jag till visning och ljusstyrka.
Där byter jag till mörkt läge. Jag stängde av inställninger „Håll up för att väcka“. När detta är aktiverat tänds displayen så fort du lyfter telefonen

Inaktivera den automatiskt ljusstyrkan där så att iphone anpassar sig till ljusförhållandena. Inställning betyder exakt „Automatiskt“

Under Ljud och Haptik har jag använt en signal för SMS och meddelanden under (Klassiska Ringsignal). Innan dess använde jag en optimerad en av mina egna, som förbrukade mycket energi, särskilt ni fär jättemycket imessenger-meddelanden

Jag har begränsat vissa appar under aviseringar. Där inaktiverade jag helt förhandsgranskningen i låsskärmen för varje app. För att göra detta måste du gå in i varje app och återoptimera inställningarna. Meddelandecentrets banner och ljud fortfarande på. Du kommer fortfarande att se alla meddelanden när telefonen är upplåst.

Automatiska nedladdningar avaktiverade> Gå till App Store och musik och inaktivera automatiska nedladdningar där. Titta också i iBooks för att se vilka inställningar du använder

Om du är hemma, gå in i trådlöst nätverk. Platstjänster kan ställas av i respektive appen, så att den bara blir aktiv när appen öppnas. För att göra detta, gå till „Inställningar“> „Integritet“> „Platstjänster“ och titta på alla appar.

Jag inaktiverade och tog bort widgeten

Dessutom behöver Bluetooth knappast någon energi i nya SE2

Med några inställningar kunde jag öka batteriets prestanda till den gamla nivån. Nu måste jag ladda min mobiltelefon varannan dag istället för varje dag. Det är en stor framgång

Ett annat tipset. Det bästa du kan göra – laddar din iPhone med en iPad-nätadapter Den laddas snabbt och är effektivet

 

Veröffentlicht von