Nya scenarier, växter och mycket mer

Senaste patchen är här. Ingen större felsökning, men det finns nya funktioner i spelet.

Scenarion!

Som ni såg, eller hörde av en kompis, i vårt senaste ”Inside Maxis”, presenterade vi scenarion som ett nytt sätt att spela The Sims 4. Med början idag kan ni pröva på det.

Men vad är scenarion?

Scenarion är situationer som blir tillgängliga i spelet, där simmare kan välja att delta i och jobba mot ett resultat för sina simmar. Den roliga biten är att det finns olika resultat för varje scenario och det finns många sätt att uppnå dessa resultat. Det betyder att det finns mer än ett sätt att slutföra ett scenario och du som simmare har flera alternativ för att nå det resultat du vill ha.

Varje scenario har ett tema, men det är upp till dig vad som ska hända i scenariot medan du jobbar för att uppnå det önskade resultatet. Man vet aldrig hur historien utvecklas, det kan bara dina handlingar och tiden utvisa. <ondskefullt skratt>

I dagens uppdatering har vi två scenarion:

  • Tjäna pengar: Pengar, pengar, pengar, pengar, PEEENGAAAAR! <ähum> Det här scenariot sätter din sim i en knepig sits eftersom simmens bankkonto nollställs när hen har flyttat in på en tomt – japp, noll simdaler, inte en enda – svårigheten kan öka om din sim väljer mellan en omöblerad eller möblerad tomt, eller väljer att riva hela rasket. För att slutföra scenariot måste du samla ihop en miljon simdaler. Hur du får tag på den där miljonen är helt upp till dig – men gör ingenting som jag inte skulle göra. <blink>
  • Kärlek efter en separation: Kärleken sårar – och ger ärr. Det här scenariot börjar med att din sim precis har gjort slut med sin partner. Din sims uppgift är att finna kärleken, antingen genom att rädda relationen som gick i kras eller genom att finna den på nytt med någon annan. Vad ska din sim välja? Det är din sims tur att drömma, vilken sim ska vinna hens hjärta?

Om du väljer att spela något av dem – eller båda – måste du tänka på att i den här första omgången av scenarion måste du göra det med ett nytt hushåll. Men det är ingen fara! De här hushållen finns kvar efter att de har slutfört varje scenario.

Som SimGuruDuck sa i vår ”Inside Maxis”, ibland finns vissa scenarion kvar under begränsad tid och ibland kan de uppdateras eller finjusteras – vissa är som en utmaning och andra inte – men vi kommer att lägga till fler med tiden och det kommer att ske förbättringar och/eller tillskott i det här systemet också! Jag ser fram emot att få höra från er och se vad era simmar hittar på med de här.

Veröffentlicht von