Ett brev från Sims-teamet

Hej där ute! Här kommer jag forbi med något Sims-nyheten. Låt oss börja med brevet från teamet. Det kommer ett nytt pakka, men det inte släppa ut överallt. Vi kan nu argumentera om orsakerna, jag tycker att är lite bananer ^^

Brev från teamet 

Idag vill vi förklara vårt beslut att inte släppa detta Pack i Ryssland.
Fira kärleken, på ditt sätt
 
Under årens lopp har ni underhållit oss med de olika sätt som era simmar har funnit kärleken på, och firat den kärleken genom bröllop i vårt grundspel. Ni har även berättat om er längtan efter att få gå nerför mittgången, låta era simmar inta sina sittplatser och fälla en glädjetår efter det livslånga åtagandet. 

När vi bestämde oss för att skapa "Mina bröllopshistorier" var det den vision vi hade för vår globala community: glädjen i att finna kärleken, fira den kärleken och berätta historier som har en mening på ett personligt plan.

Att föreställa sig historierna som våra spelare kommer att berätta med våra Packs är den centrala kärnan i allt vi skapar. Till "Mina bröllopshistorier" är det ett stort nöje för oss att få presentera Dom och Cam. Deras kärlekshistoria speglar verkliga livsupplevelser från så många medlemmar av vår community och vårt team. 

Under arbetet med utvecklingen och vårt historieberättande blev vi medvetna om att det sätt som vi ville berätta Cam och Doms historia på inte skulle gå att dela runt om i världen. 

I would like to write my personal thoughts, including these words on EA. Love, laughter and a kind word is the gateway to peace. This gate should always be open, never close these doors. Games connect people worldwide, it always has been and will be. Therefore no , I don’t think it’s fairplay! Cheers Liz.

Veröffentlicht von